Trailerin vuokraus

CRSC:n autotrailerin varusteluettelo:
Traileri TE-HO 2000 kippilavalla, rek. No. WMG-806. Trailerin kokonaispaino 1920kg ja omamassa 400kg eli kantavuus 1520kg.
• WAP vinssi (950kg)
• Lyhyet ajosillat 2kpl
• Vetoaisan lukituslaite + lukko
• Varustelaatikko, jossa:
– kuormansidontaliinoja
– pistokeadapteri 7 -> 13 napainen
– rekisteriotteen kopio

Vuokraussäännöt
Kerhon jäsen saa vuokrata traileria omaan käyttöönsä.

Traileria vuokraa Harri ja saa kiinni numerosta: 040-583 5737.

Vuokraushinnat: 30e/vrk, 50e/viikonloppu, 100e/viikko. Jos maksat suoraan klubin tilille (Nordea FI69 1416 3000 1225 07) käytä viitenumeroa 3007.

Kun traileri ei ole kytkettynä vetoautoon, se pidetään lukittuna mukana tulevalla lukituslaitteella ja riippulokolla. Traileri palautetaan siistissä kunnossa eli pestynä kurateiden jälkeen. Kalusto on tarkastettava liikkeelle lähtiessä ja ilmoitettava mahdolliset viat tai puutteet avainten luovuttajalle ja kirjattava vuokrausvihkoon. Mikäli kalustossa havaitaan ilmoittamattomia vikoja, katsotaan edellisen vuokraajan aiheuttaneen ne. Mikäli vuokrattava ajoneuvo vaurioituu ajon aikana, on vuokraajan ilmoitettava vauriosta trailerin haltijalle.

Trailerissa on pakollisen liikennevakuutuksen lisäksi kasko, jonka omavastuu on 151 euroa. Korvausperiaatteena pidetään, että huolimattomasta käytöstä aiheutuneet vahingon omavastuun maksaa vuokraaja. Normaalista kulumisesta ja ylläpidosta aiheutuvat kulut maksaa CRSC. Kerhon kalustoa ei saa käyttää laittomaan toimintaan. Vuokraaja vastaa liikkuvalla kalustolla saaduista sakoista ja pysäköintivirhemaksuista.

Vuokraaja on velvollinen ottamaan mukaansa kopion trailerin rekisteriotteista. Poliisin vaatiessa alkuperäisiä otteita, Cosworth & RS Club Finland ry toimittaa ne nähtäväksi. Poliisin vaatimus saatettava liikkuvan trailerin haltijan tietoon ensi tilassa. Palauttaessasi kalustoa muista lukitus ja avainten palautus.

Ohjeita:
• Muista kääntää rekisterikilpi yläasentoon ennen lavan kippaamista ja takaisin ala-asentoon ennen ajoon lähtöä.
• Muista kipin lukitussalvat ja sokkatappi.
• Aja/ vinssaa lastattavan ajoneuvon kevyempi pää ensin trailerille, jotta lava ei kallistu vaaka-asentoon liian aikaisin (ts. ennenkuin jälkimmäinen pyöräpari on lavan sisäpuolella). Kuljetettava ajoneuvo on keskellä traileria, kun kippi kallistuu vaaka-asentoon. Kuljetettavan ajoneuvon maksimipaino 1520kg.
• Sido kuljetettava ajoneuvo liinoilla mielellään vanteista kiinni. Vinssin vaijeria ei saa käyttää kuorman kiinnittämiseen! Pyri sijoittamaan kuljetettava ajoneuvo niin että painopiste on trailerin akseleiden kohdalla eli yleensä pituus ja leveyssuunnassa keskelle traileria. Mahdolliset irtotavarat kannattaa aina sijoittaa vetoautoon eikä kuljetettavan ajoneuvon sisälle.
• Tarkista liinojen kireys ensimmäisen 5km jälkeen ja tämän jälkeen esim 50-100km välein.