Autotesterit

CRSC:n yhteistyökumppaneiden tiedotukset ja mainokset.

Valvoja: CRSC Hallitus

esko
Viestit: 4653
Liittynyt: Ma Joulukuu 10. 10:11:10 2001
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Autotesterit

Viesti Kirjoittaja esko » Ke Elokuu 25. 12:42:48 2021

Seuraa kaupallinen tiedotus

Tuli hankittua testeri tai OBD lukija vai miksi niitä nyt porukoissa kutsutaankin.

Laite on icarsoft merkkinen tarkempi malli CR V2.0. Laitteen hintaan sisältyy 5 automerkin softat jotka mahdollistaa vikakoodien lukemiset, huoltojen nollaamiset, auton jännitteenmittaamisen on line, moottorin parametrien tarkkailun ja jotaikin muita temppujakin sillä voi tehdä. Ei siis mikään 50 kympin laite, vaan ihan harrastelijakäyttöön soveltuva. Maksaa noin 250€, riippuen siitä kuinka hyvä ole tinkimään.

En ole näitä vehkeitä juuri käyttänyt, ainoastaan puhelimeen asensin joskus torgue merkkisen sovelluksen kun mulle siunaantui semmonen bluetooth palikka jonka pystyi kytkenmään OBD porttiin. Eli osaaminen lähellä nollaa.

Selvisin tästä icarsoftin asennuksesta tosi helposti, tarkemmin sanottuna siihen piti netistä imuroida softat, koska voin sillä katsella viiden erimerkkisen auton dataa. Se tässä mallissa on juuri se pointti, ei vain yhtä autoa vaan viisi omavalintaista merkkiä. Imurointi tehdään USB kalilin avulla joka tulee laitteen mukana. Meillä on perheessä eri merkkisiä kärryjä niin tää laite sopii meidän tarpeisiin kun nyrkki silmään. Ford tietysti mukana, koska Transitillahan mä ajelen kaikki ajoni.

Täytyy sanoa että hyvä hankinta. Sain tällä heti yhden vian selvitettyä joka on pitkään ollut epäselvää. Mun Land Rover Freelander lakkasi käynnistymästä ja kun tuolla testerillä luin vikakoodit, selvisi että polttoaineen toinen siirtopumppu on kosahtanut. Maksoi laite itsensä jo ekalla kertaa.

Ostin laitteen maahantuojalta, AutoMasalta, se sijaitsee Tampereella, tarkemmin Ylöjärvellä https://automasa.fi/
Soitelkaa Masalle jos tarpeita ilmaantuu. Kertokaan minulta terveisiä niin Masa voi laittaa alennukset mukaan hankkeeseen.
#5
Transit 280 ajoautona
Cortina 1500 -65
Yamaha 1200 FJ -94

hoopee
Viestit: 4922
Liittynyt: Ti Helmikuu 24. 11:15:12 2004
Paikkakunta: K-maa

Re: Autotesterit

Viesti Kirjoittaja hoopee » To Elokuu 26. 10:58:55 2021

Itsellä Launch 129. Vähän kalliimpi vielä, mutta on kaikki automerkit.
Tarkoituksena on päivittää laitteisto seuraavalle tasolle millä pystyisi eri antureita kalibroimaan jne.

Vastaa Viestiin