Yhdistys

Cosworth & RS Ford Club Finland ry. on syksyllä 2000 perustettu ja alkuvuodesta 2002 rekisteröity yhdistys, jonka tavoitteena on edistää Cosworth & RS Ford harrastajien ja omistajien toimintaa kokoontumisajojen, ratailtojen ym. yhteistapahtumien merkeissä, oppia tuntemaan oma ja kaverin ajopeli sekä levittää Cosworth & RS Ford tietoutta ilman kaupalllisia tavoitteita. Klubiin ovat tervetulleita kaikki Cosworth ja RS Fordien omistajat ja näistä kiinnostuneet henkilöt. Kyseisten automallien omistamista ei edellytetä.

Cosworth & RS Clubin jäseniltä kerätään vuosittainen jäsenmaksu, jonka suurus määräytyy vuosittain. Vuonna 2009 jäsenmaksun suuruus on 25 euroa. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksulla katetaan toiminnasta aiheutuvia kuluja kuten esimerkiksi jäsenkortit, postitukset, kotisivut, ratapäivät ja messut.

Tällä hetkellä Clubin aktiivisia toimihenkilöitä on noin 30, mutta lisää tarvitaan esimerkiksi järjestämään rata- ja dynopäiviä sekä kirjoittamaan juttuja kotisivuille ja Viritä- lehteen. Ilmoittaudu sähköpostilla info(at)cosworthrsclub.com. Eli kuten eräs viisas mies on joskus kauan aikaa sitten todennut; ” Älkää kysykö mitä Clubi voi tehdä teidän hyväksenne, vaan kysykää, mitä minä voin tehdä Clubin hyväksi!”

Tiedotustoiminta

Cosworth & RS Ford Clubin tiedotustoiminta keskittyy kotisivuille kustannus- ja henkilöstösyistä. Näiltä erittäin aktiivisilta internet-sivuilta löytyy autoesittelyjä, Ford tietoutta, FAQ, kuvagalleria, klubituotteet, linkkejä ja palautekanavat. Tapahtumista pyritään tiedottamaan myös sähköpostitse, joten muistakaa täyttää sähköpostiosoitteenne ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Tiedotustoimintaa pyöritetään toistaiseksi parin ihmisen voimin, joten kerholaisten Ford-henkisiä juttuja, varaosa- ja huoltovinkkejä toivotaan lähetettävän osoitteeseen webmaster(at)cosworthrsclub.com. Tarkoituksena on myös tehdä tarkempia kerholaisten autoesittelyjä, joten kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä webmaster(at)cosworthrsclub.com. Jokainen kerholainen on myös velvoitettu ja oikeutettu antamaan ohjeita ja vinkkejä niitä kaipaaville kotisivujen keskustelupalstalla.

Tapahtumat

Klubin tavoitteena on järjestää pari kokoontumisajoa vuodessa, syksyllä ja keväällä siellä missä aktiivisia kerholaisia on eniten eli arvatenkin pääkaupunkiseutu-Tampere akselilla. Lisäksi osallistutaan FoMoCo Day’n rata-ajoihin kesällä sekä järjestetään 1-2 kerhon omaa ratapäivää. Kokoontumisajojen tarkoitus on nähdä lajitovereita ja vaihtaa osia ja vinkkejä. Perinteeksi on muodostumassa myös oma ständi American Car Showssa 3-5 edustavan auton voimin.

Klubituotteet

Klubituotevalikoimasta löytyy T-paitoja, tarroja, haalareita ja lippiksiä, mutta myös vaihtuvia kampanjatuotteita kuten takkeja, laukkuja ja rekisterikilven aluslevyjä, joten kannattaa tarkkailla tarjouksia Foorumissa. Lisätiedot ja tilaukset kaupasta.

Yhteistyökumppanit

CRSC tarkoituksena on tehdä yhteistyötä sellaisten alan yritysten kanssa, jotka pystyvät parhaiten siirtämään tuotetietoa ja hintaetuja alennuksian muodossa suoraan jäsenille. Mahdollisuuksien mukaan päällekkäisyyksiä eri yritysten kanssa pyritään välttämään. Mikäli tiedät jonkun sopivan yhteistyökumppanin ota yhteyttä yhteistyokumppanit(at)cosworthrsclub.com. Luettelo tämänhetkisistä yhteistyökumppaneista löytyy Viritä-lehden takasivulta ja kotisivuilta.