CRSCstä FHRAn jäsenkerho!

Finnish Hot Rod Accosiation ry eli tuttavallisemmin FHRA tai ”Fyyra” on suomalainen harrasteajoneuvojärjestö, joka toimii kattojärjestönä usealle suomalaiselle autokerholle. Kerhon alaisuudessa on erityisesti amerikanauto- sekä hot rod -kerhoja. FHRAlla on jo pitkähköt perinteet, sillä se on toiminut jo vuodesta 1972 asti. Kiihdytystapahtumien ja joka kuukausi järjestettävien pre-cruisingien lisäksi FHRA järjestää American Car Show tapahtumaa, jonka ajankohta on vakioitunut pääsiäiseksi. FHRA tarjoaa jäsenkerhoilleen ja jäsenille erinäisiä etuja ja ennenkaikkea mahdollisuuden osallistua sen järjestämiin tapahtumiin ympäri vuoden.

Cosworth & RS Club Finland ry liittyi hiljattain FHRAn yhdistysjäseneksi tarjotakseen jäsenilleen mahdollisuuden osallistua FHRAn alaiseen toimintaan ympäri Suomen sekä tarjotakseen jäsenilleen enemmän laadukkaita tapahtumia. FHRAn toiminta perustuu jäsenkerhojen tekemään yhteistyöhön, joten tapahtumien järjestämiseen osallistuvilla jäsenillä on mainio tilaisuus tutustua myös muiden autokerhojen jäseniin.

Mitä FHRA yhdistysjäsenenä oleminen tarkoittaa?

FHRAn yhdistysjäsenenä CRSC tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua FHRAn alaisten tapahtumien kuten kadunmiehen kiihdytyskisojen, cruisingien ja messujen järjestämiseen. Kaikki tämä perustuu vapaa-ehtoisuuteen, joten toivommekin jäsentemme osallistuvan aktiivisesti tapahtumien järjestämiseen.

CRSCn jäsenillä on mahdollisuus liittyä FHRAn yhdistysjäsenen henkilöjäseneksi 10 Euron hintaan (norm. 25€), jolloin pääsee nauttimaan FHRAn tarjoamista jäseneduista. Mainittakoon vielä, että FHRA tarjoaa jäsenilleen 70€ hintaan (norm. 140€) museoajoneuvojen tarkastuksia. FHRAn omilla Internet-sivuilla on kattavammin tietoa yhdistyksen toiminnasta ja sen järjestämistä tapahtumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *