Miksi käydä keskustelua SOMEn sijaan keskustelufoorumilla?

Vuonna 2002 kun Cosworth & RS Club Finland ry perustettin ei ollut Facebookkia,  Instagramia, Whatsappia tai edes Tapatalkia – oli CRSC keskustelufoorumi. Elettiin aikaa, jolloin Cossu Sierrat ja Escortit olivat ”kuuminta hottia” – kerhon jäsenet janosivat näihin autoihin liittyvää tietoa. Ensisijaisena tiedonjakokanavana, tapahtumien ja tapaamisten sopimispaikkana ja tutustumisalustana toimi CRSCn foorumi. Vuosien varrella foorumille on kertynyt valtava määrä tietoa, joka edelleenkin on luettavissa.

SOMEn ja uusien viestintä-alustojen myötä keskustelut ovat ajautuneet perinteisiltä Internetin keskustelufoorumeilta enemmän SOMEn puolelle Facebooking ja Whatsapin kaltaisiin sovelluksiin. Viestejä ja kuvia virtaa ruudullamme moninkertainen määrä verrattuna 10-20 vuoden takaisiin hetkiin. Hyvin harvaan näistä kuvista ja viesteistä palaamme jälkikäteen. Ja vaikka haluaisimmekin löytää FB:ssa tai WA:ssa näkemämme kuvan tai viestin se on monesti haastavaa.

Perinteisen keskustelufoorumin etu onkin siinä, että tieto on paremmin kategorisoitu ja järjestelmällisemmin tallennettu verrattuna esim. Facebookkiin tai Whatsappiin. Lisäksi tiedon säilyvyys tulevaisuuden käyttäjille ja uusille innokkaille autoharrastajille on aivan toista luokkaa.

CRSCn keskustelufoorumi on avoin kaikille. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *