Mitä 25 eurolla sai kaudella 2019?

Kerhomme vuotuinen jäsenmaksu on jo pitkään ollut 25€. Kannattaako maksu maksaa? Onko se liian suuri? Pieni? Sopiva? – Mitä jäsenmaksua vastaan oikeastaan saa? Tässä lyhyt katsaus menneen kauden 2019 jäsentapahtumiin, tapahtumiin jotka tuo 25€ suuruinen jäsenmaksu kattaa.

Ratapäivät
Jäsentapahtumista suurimman suosion, jäsenten osallistujamäärän perusteella, on saavuttanut klubin järjestämät ratapäivät. Kuluneen kauden aikana järjestettiin kahdet omat ratapäivät Ahvenistolla sekä lisäksi klubin jäsenet saivat osallistua Volvo Racing Club Finlandin ja Mustang Owners Club Finlandin järjestämille ratapäiville Ahvenistolla sekä Pesämäen moottoriradalla. Kaiken kaikkiaan kerhon jäsenillä on ollut mahdollisuus osallistua viisille ratapäiville kauden 2019 aikana. Legendaarisille CRSCn järjestämille FoMoCo-ratapäiville osallistu tänä vuonna lähes 200 autokuntaa.

FHRA Cruising Pre-partyt
Iso osa kerhotoiminnasta perustuu jäsenien yhteensaattamiseen oli se sitten ratapäiville, sauna-iltoihin tai esim. paikallismiitteihin. Alkuvuodesta 2019 CRSC päätti liittyä osaksi Finish Hot rod Associationia (FHRA ry.) tarjotakseen jäsenille enemmän aktiviteettia ja parempia jäsenetuja. FHRA on järjestänyt tänäkin vuonna Cruising Pre-Party -tapahtumia Malmin Lentokentällä joka kuun ensimmäinen perjantai. FHRAn jäsekerhona CRSC.lle koitui mahdollisuus omaan kerhoparkkiin tapahtuman aikana. CRSCn liput ovatkin ahkerasti liehuneet jokaisten Cruising-iltamien yhteydessä ja huolimatta hieman haastavasta ajankohdasta (pe kl 17-20) on ollut ilo nähdä, että myös CRSCn jäsenet löysivät kauden mittaan tiensä tapahtumaan.

Summer Run – Ajelupäivät
Autoharrastamisen suola meille monelle on itse ajaminen. Klubin alkuperäisjäsenen ja perustajan Harri Salon alunperin lanseerama konsepti Summer Run -ajelupäivä järjestettiin Harrin toimesta tänäkin kesänä. Reitiksi valikoitui Lahti-Heinola-Voikosken automuseo-Orilampi-Kouvola-Kymiring-Lahti. Lue Harrin artikkeli ajelupäivästä täältä.

Dyno-päivät
Monelle Ford-harrastajalle yksi keskeisimpiä asioita auton rakentamisessa on suuremman moottoritehon saavuttaminen. Välillä se onnistuu välillä ei. Oman auton teholukemia pääsi mittaamaan rullille SS-Motorsin dynossa. Teholukemat vaihtelivat 43 ja kunnioitettavan 587hv välillä. Tapahtuma oli avoin kaikille klubilaisille. Mittauksen suorittaneilta autoilta perittiin nimellinen mittausmaksu.

Kauden päättäjäiset ja pikkujoulut
Lokakuussa järjestettiin Season Ender, kauden päättäjäistapahtuma, jonka aikana käytiin ajamassa kartingia Pirkanmaalla Motorspace -areenalla. Itse illanvietto ja yöpyminen tapahtui Apianlahti Camping -leirintä-alueella. Joulukuussa paketoidaan kausi viettämällä jo legendaarisiksi muodostuneita CRSCn etelän jaoston pikkujouluja. Tervetuloa mukaan!

Tulevaa kautta odotellessa on hyvä miettiä mitä muuta kerholaisille voitaisiin järjestää. Kiitos kuluneesta kaudesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *