Liity kerhomme jäseneksi

Autokerhomme jäseneksi voi liittyä kaikki Cosworth, RS ja ST Fordien omistajat ja näistä kiinnostuneet henkilöt. Kyseisten automallien omistamista ei edellytetä.

Vuotuinen (1.1. – 31.12.) jäsenmaksu on 25 euroa. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksulla katetaan toiminnasta aiheutuvia kuluja, järjestetään tapahtumia, hankitaan tarvikkeita/laitteita Clubille, katetaan jäsenkortista, postituskuluista yms. suoraan liittymisestä aiheutuvat kulut.

Vuodenvaihteen maksuruuhkan helpottamiseksi seuraavan vuoden jäsenmaksuja aletaan ottamaan vastaan kunkin vuoden Marraskuussa. Eli 1.11. jälkeen tulleet maksut lasketaan seuraavan vuoden maksuiksi ja uudet jäsenet saavat näin muutaman kuukauden kaupanpäälle.

Varmista kuluvan vuoden tilanne kuitenkin keskustelufoorumin ”CRSC:n tiedotukset” osiosta.

UUSI jäsen, toimi seuraavasti

1. Maksa 25 euron jäsenmaksu Cosworth & RS Clubin tilille (Nordea FI69 1416 3000 1225 07).
HUOM! Käytä aina viitenumeroa 200402.

HUOM! Jos maksu tulee jonkun toisen tililtä (isä, äiti, vaimo, mies, jne) niin lähetä mailia osoitteeseen jasenasiat ( a t ) cosworthrsclub.com ja kerro kuka maksaa ja kenen jäsenmaksun.

2. Rekisteröidy CRSC Foorumille saadaksesi haluamasi vapaan Käyttäjätunnuksen jäsenhakemukseen. Jos et käy Foorumilla niin rekisteröitymistä ei tarvita.

3. Täytä CRSC:n jäsenhakemus. Täytä kaikki lomakkeessa pyydetyt tiedot.

VANHA jäsen, toimi seuraavasti

1. Ilmoita muuttuneet yhteystiedot jasenasiat ( a t ) cosworthrsclub.com.

2. Maksa 25 euron jäsenmaksu Cosworth & RS Clubin tilille (Nordea FI69 1416 3000 1225 07). HUOM! Käytä aina viitenumeroa 200402.

HUOM! Epäselvissä tilanteissa tai jos maksu tulee jonkun toisen tililtä (isä, äiti, vaimo, mies, jne) niin lähetä mailia osoitteeseen jasenasiat ( a t ) cosworthrsclub.com ja kerro kuka maksaa ja kenen jäsenmaksun.